fbpx
Custom Title Excerpt

Jak se zbavit celulitidy

Je nejmodernější přístroj v našem studiu. Jedná se o přístroj nové generace s futuristickým designem. Kapsle ležatého kola vypadá téměř jako hibernační komora z vesmírného filmu. Ovšem přístroj není pouze o jedinečném designu. Jedná se o naprostou revoluci v oblasti formování postavy. Přináší skvělé výsledky v boji proti celulitidě, nadváze a stárnutí pleti. Přístroj poskytuje bezpečný trénink. Ležatá kapsle se navíc přizpůsobí Vaší páteři a zabrání tak poranění zad. Které moderní technologie přístroj využívá?

Multivision

Dotykový 15″ LCD displej zajistí interaktivní trénink. Na displeji si můžete kontrolovat všechny aspekty Vašeho tréninku jako například překonanou vzdálenost, časový interval, spálené kalorie, rychlost atd. Multivision nabízí také kvělou funkcí, která Vás jako mávnutím kouzelného proutku přenese na druhý konec zeměkoule. Cvičit tak můžete například v ulicích Benátek, či Los Angeles, nebo se můžete přesunout do divoké pouště a na klidnou lesní cestičku. V neposlední řadě přístroj nabízí volbu hudebních mixů, sledování oblíbených seriálů a filmů. Trénink si tak můžete přizpůsobit podle svého gusta.

Vakuová masáž

Nemusíte být vesmírným cestovatelem, abyste pocítili vakuum na vlastní kůži. Vakuová masáž přispívá k omlazení pleti, výraznému úbytku tuků a zvýšení metabolických procesů na zadečku a v horní části stehen. Vakuová masáž je v podstatě střídání nízkého a vysokého tlaku, což vede k aktivaci sacího efektu vakua. Výsledkem je velmi rychlá reakce organismu, který začne spalovat tuky již po třech minutách procedury.

Infračervené světlo

Pokud rádi navštěvujete infrasauny, pak Vás potěší tato funkce dozajista potěší. Infra světlo je k pokožce nesmírně šetrné. Stimuluje krevní oběh, což napomáhá k výrazně lepšímu zásobování orgánů kyslíkem. Cévy se rozšíří, klesá krevní tlak – aktivuje se srdce a celý krevní oběh. Terapie probíhá při teplotě 40-50 °C. Díky infračervenému světlu dochází ve finále k spalování tuků a poklesu hmotnosti. Při proceduře tělo spálí 300 – 600 kalorií – což odpovídá průměrnému obědu. Abyste spálili tento počet kalorií, museli byste uběhnout 5 km.

Kolagenové lampy

S přibývajícím věkem dochází k přirozenému úbytku tvorby kolagenu v našem organismu. Pokožka se tedy stává stále více vrásčitější. Během naší procedury dochází k hydrataci pokožky, což podporuje vrácení obsahu vlhkosti do pleti a pleť se obnoví. Kolagenová terapie je ideálním řešením v otázce omlazování pleti. K regeneraci, omlazení a vyhlazení pokožky dochází již po 6 – 8 týdnech této procedury.

LED terapie

Je založená na výběru barvy pro předem definovaný cvičební program. LED terapií lze dosáhnout výborných výsledků při léčbě nervové soustavy, vegetativních problémů, imunitního systému, žaludečních obtíží, pohybového ústrojí a kůže. LED terapii nesmíme chápat jako samostatný léčebný zákrok, ale spíše jako účinnou doplňující léčebnou metodu.

Aromaterapie

Přístroj nabízí i režim THERMAL. Ten má za úkol dávkování éterických olejů během tréninku. Éterické oleje ovlivňují během vdechování nejčastěji limbický systém mozku. Vdechované éterické oleje snižují pocit únavy, zlepšují celkový tělesný stav a následně pomáhají i při usínání.