fbpx
Custom Title Excerpt

Omlazení obličeje s LPG FACE

Hledáte rychlý a snadný způsob omlazení vaší pleti? Je naprosto přirozené, že se čas od času na vašem obličeji vyskytne nějaká nová vráska. Velkou část žen chirurgický zákrok nebo injekce děsí. S naší přelomovou metodou LPG FACE se bát nemusíte. Tato speciálně vyvinutá technologie podporuje tvorbu kolagenu a dodává pleti její přirozený vzhled v oblasti tváře, krku a dekoltu. Konečným výsledkem pleťové terapie je zářivá pleť, její vyhlazení, rozjasnění a zpevnění. Rovněž dochází k redukci vrásek a obnovení pružnosti pokožky. Efekt je viditelný již po prvním ošetření.

Omlazení obličeje – AKCE!!!

Samotné ošetření je velmi relaxační a příjemné a po jeho skončení dochází k celkovému omlazení obličeje. Standardní délka trvání se pohybuje kolem 40 minut. Je zde možnost rychlého ošetření v rozmezí od 10 do 30 minut. V případě zakoupení pěti stejných typů ošetření vám to šesté nabízíme zdarma. Čtěte bližší podrobnosti o této akci.

Přístroj na omlazení obličeje

Přistroj, který lokalizovaná ošetření provádí, se jmenuje CELLU M6 ALLIANCE. Zmíněný přístroj na omlazení obličeje provádí obnovu tkání na buněčné úrovni. Zároveň zajišťuje produkci kolagenu, vyplnění linií, redukci vrásek, obnovu pokožky v oblasti očí, odstraňuje dvojitý podbradek a celkově rozzařuje a rozjasňuje vaši pleť.

Velmi důležitou součástí přístroje je nově patentovaná hlavice ERGOLIFT. Tato inovace přináší zvýšení stimulace o 270% oproti nemotorické technologii. Hlavice zároveň přináší až:

  • o 80 procent více kyseliny hyaluronové
  • o 70 procent důraznější zpevnění pokožky
  • o 87 procent výraznější vyhlazení vrásek
  • o 46 procent vyšší produkci elastinu
  • 2x zářivější pleť

Druhým přístrojem, který napomáhá stimulaci pokožky, je MOBILIFT M6 PHYSIO. Jedná se o nový patent firmy LPG a přístroj disponuje integrovaným monitorem pro dvojrozměrnou stimulaci a dvěma výměnnými nástavci. Toto vybavení zaručuje přesnou optimalizaci na potřeby každého jednotlivého klienta. Přečtěte si více o přístrojích na omlazení obličeje.