fbpx
Custom Title Excerpt

Endermologie je moderní způsob hubnutí

Jedním z největších přání žen u nás je mít krásnější postavu. Cesta k ní ovšem nemusí být vůbec snadná. Zejména v dnešní uspěchané době jsou pro hubnutí klíčové věci jako pohyb a pravidelná strava dosažitelné jen velmi obtížně. Jednoduchým řešením se pro Vás může stát moderní metoda neinvazivního hubnutí tzv. endermologie. Jedná se o rychlé a cílené ošetření s anti-agingovými účinky. Francouzská společnost LPG System France k tomuto účelu vyvinula revoluční přístroj CELLU M6 ALLIANCE. Jedná se o unikátní přístroj na hubnutí s vlastní inteligencí, jehož hlavním cílem je léčit a navracet tělu jeho přirozenou krásu. Metoda, kterou zařízení používá, se nazývá Lipomassage.

Přístroj na hubnutí s metodou Lipomassage

Lipomassage je světovým hitem posledních let v oblasti tvarování postavy a péče o tělo. Princip spočívá v aktivaci přirozeného štěpení a uvolňování tuku v jádru tukové buňky, což vede k odstranění nežádoucích tukových polštářků a zpevnění pokožky. Při ošetření působí hlavice nejen na tukové buňky, ale rovněž na cévní i lymfatický systém a pojivé tkáně. Tato moderní metoda hubnutí břicha je několikanásobně účinnější než ručně prováděné masáže. Masáž břicha přispívá nejen k hubnutí. Po skončení procedury se zlepší prokrvení Vaší pokožky, díky zásobení kyslíkem a výživou. Ve výsledku dosáhnete hladší a pevnější kůže, vytvarování těla a celkové regenerace těla. Dále také zpevněné a vypnuté pokožky, přirozené aktivace procesu spalování tuků a účinné regenerace svalů.

Endermologický senzor

Kromě přístroje CELLU M6 ALLIANCE se na úspěchu technologie podílí senzor ALLIANCE SKIN IDENTITY. Tento senzor je schopen se dokonale přizpůsobit konkrétnímu typu pokožky a zároveň tak optimalizuje ošetření. Senzor navíc napomáhá zpevnění pokožky až o 71 procent a eliminuje tuk až o 5,2 centimetrů. Můžete si přečíst více informací o přístrojích pro endermologii.

Endermologie – AKCE!!!

K viditelnému zlepšení dochází již po třech sezeních. Sezení většinou trvá do 40 minut. Při nákupu pěti sezení dostanete od nás jako dárek šesté sezení zdarma. Čtěte bližší podrobnosti o této akci.