fbpx
Custom Title Excerpt

Jak se zbavit celulitidy

Celulitida se objevuje náhle a bez pozvánky. Na světě snad není žena, která by celulitidu vítala. Celulitida je častou příčinou ztráty sebedůvěry žen. Nabízí se proto otázka: „Jak se zbavit celulitidy?“ Pokud se nechcete pouštět do invazivních zákroků a krémy moc nefungují, máme pro vás řešení. Vědci z Francie vyvinuli revoluční přístroj na celulitidu CELLU M6 ALLIANCE, který cíleně, rychle, neinvazivně a bezbolestně celulitidu odstraňuje.

Zbavování se celulitity

Celulitida svým vzhledem často připomíná pomerančovou kůru. Nejčastějším místem výskytu je celulitida na stehnech. Léčbě celulitidy můžete pomoci i Vy sami. Nejdůležitějším aspektem je zvýšení pitného režimu a omezení potravin, které v těle zadržují vodu (živočišné tuky, mastné kyseliny, bílkoviny). Samozřejmě zdravý a pravidelný pohyb Vašemu tělu prospěje také.

Naše přístroje se dokonale přizpůsobí tvaru a konkrétnímu typu pokožky. Vyšetření a ošetření probíhá vleže a náš specialista vám na postižené partie přikládá speciální hlavice přístroje. Ošetření je bezbolestné a příjemně relaxační. Trvá 35 až 40 minut dle konkrétní situace. Díky speciální hlavici ALLIANCE SKIN IDENTITY dochází k odstranění celulitidy a to až o 67 procent.

Zbavení se celulitidy – AKCE!!!

Při nákupu permanentky na pět stejných ošetření od nás získáte jedno zdarma. Přečtěte si více informací o této naší akci.

Příčiny celulitidy

Jako hlavní příčinu vzniku celulitidy můžeme označit poruchu oběhu lymfy a zadržování vody v tukových buňkách. Faktory, které ovlivňují tvorbu celulitidy, mohou být například špatné stravovací a pohybové návyky, genetické predispozice, životní styl nebo užívání hormonální antikoncepce. Problémy s celulitidou u nás trpí až 90% žen. Na jejím vzniku se podílí celá řada faktorů.

Úrovně celulitidy

Celulitidu můžeme rozdělit celkem do čtyř úrovní, podle míry postižení:

  1. úroveň – dolíčky na kůži nejsou na první pohled viditelné, zaznamenáváme je až při stlačení kůže
  2. úroveň – vizuálně již vidíme hrbolatou kůži, hlavně při sezení
  3. úroveň – nerovností a dolíčky jsou viditelné i vleže a ve stoje, kůže je bledá
  4. úroveň – kůže je tuhá a hrbolatá, nastává porucha nervového zásobení postižené oblasti, oblast se stává bolestivou